Om Tintin

Jag föddes formgivare: min barndom var fylld av skapande, målande, påhitt och projekt – och jag hade då ingen aning om att »designer« var ett yrke. Färg & form är mitt uttryck. Jag har arbetat med visuell kommunikation i hela mitt liv – möjligtvis med undantag av ett kortare gig som kreativ pizzabagare i Kalifornien. 

Min bakgrund är internationell: svensk mamma, amerikansk pappa, född i Aten, uppvuxen i Genève. Designutbildad är jag i Schweiz, Göteborg och det San Francisco där jag även arbetade i flera år. Sedan millennieskiftet driver jag med stor glädje en egen designbyrå i Malmö – med fantastiskt varierande uppdrag för kunder i vitt skilda branscher. Jag erbjuder idéer, strategier, en ny synvinkel. Jag levererar lösningar som är genomtänkta och konceptuellt starka, väl anpassade till målgruppen, intressanta i sitt uttryck och sin form. Lösningar där god typografi alltid utgör den bärande pelaren. 

Som kreatör är jag nyfiken, idérik, internationellt erfaren, med känsla för trender och kulturella nyanser. Jag samarbetar gärna i nya konstellationer eller, om så behövs, handplockar en fotograf, skribent, illustratör eller programmerare inom mitt nätverk.

Vid min sida i studion har jag världens finaste och trevligaste kumpan: Ella Prickelina, före detta gatuhund från Grekland.